Molitva za Marka (komentar)

🤲🤲🤲

Marko Francišković već 6 mjeseci leži u zatvoru. Tereti ga se za ne znam ni ja što. Jer optužnice nema. Teretiš čovjeka za poticanje na nekakve nerede, a ne možeš da sročiš i podigneš optužnicu ni nakon 6 mjeseci. Danas zasijeda neko vijeće, valjda da se podvuče crta ima li optužnice ili nema.
Šta reći…Energija alfa mužjaka je prepoznata i nije joj mjesto u novom, vrlom poretku. Svjetskom. Ne trebaju sistemu muškarci sposobni da se zauzmu za svoje porodice i zaštite ih, kako je stoljećima bio poredak na zemlji. Sistemu trebaju onakvi muškarci kao onaj pred Narodnim pozorištem u Sarajevu, s kesom na glavi, gole stražnjice, da uriniraju i orgijaju, i sistemu treba vlast koja ga je dovela i aplaudira mu. Znao je sistem dobro kako strateški osmisliti i sprovesti uništavanje porodice. Tako što ćeš prvo uništiti muški rod. Desetljećima se hranimo “junk foodom”, aditivima, emulgatorima, pojačivačima okusa, gmo žitaricama i drugim proizvodima koji narušavaju hormonalni status, tu jasnu distinkciju između muškarca i žene. Onda kukamo kako štitna žlijezda teenagera ne radi kako treba, “pa šta nam ovo rade Nedime dragi”? Daj malo gaziranog pića djetetu za užinu svaki dan, možda štitna žlijezda i proradi na kraju.
Vidim da Hrvati koji podržavaju Marka, pitaju se zašto muslimani iz BiH ne pruže veću podršku Marku. Trebalo bi jelte, jer je Marko musliman. Dragi susjedi, muslimani BiH ni ne znaju ko je Marko, a svakako ni ne prate teme o kojima Marko piše i priča, tako da nemaju potrebu ni saznati ko je on. Mi još nismo prebolovali dječije bolesti i bavimo se pitanjima možemo li uzeti abdest u staklenim mestvama, dok Mongoli zauzimaju Bagdad. Muslimani, iako je sve napisano u vjerskim uputstvima što će se dešavati, radije će samo konstatovati da će recimo omjer muškaraca i žena u određenom periodu biti 1:50, bez ikakvog upitnika iznad glave, ne prepoznajući u tome specijalnu operaciju uništavanja muškog roda. Mi ćemo kada dođe svjetski spasitelj, skupljati sergiju za operaciju njegovih očiju jer je rečeno da će njegovo desno oko biti slijepo. Ne dao Bog prepoznati religijski simbolizam, u ovom slučaju duhovnu sljepoću i okrenutost “spasitelja” ka materijalističkom poretku, to su teorije zavjere.
Marko, ne mogu ništa više u ovom trenutku učiniti osim moliti Dragog Boga da olakša tebi i tvojoj porodici, da što prije izađeš iz tih besmislenih okova. Hvala ti za sva promišljanja koja si podijelio s nama. Nagradu ćeš dobiti od Stvoritelja. Ovaj svijet je ionako prolazna igra i zabava. Intelektualna i duhovna gromada poput tebe zna vrijednost stvarnog života.
Uglavnom, sistem je prepoznao vođu. Narod nije…A sada trk po 4.dozu, popravit će rad štitne žlijezde‼️

Elma Mujkic

preneseno sa facebooka

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *