ne u eu

Poruka iz prošlosti, o srljanju u EU i uništenje Hrvatske države

Prije nekih 20ak godina,  Markov drug, Mladen Schwartz, u izlaganju na Zagrebačkoj televiziji u emisiji Noćna Mora, izjavio je riječi koje vrijede dan danas, te bilo bi dobro da se podsjetimo. Te napravimo refleksiju današnjih zbivanja s obzirom na izrečeno u prošlosti.

 

Prenosimo sljedeći govor – pisan u vrijeme prije 2013., dok Hrvatska još nije ušla u EU:

Opomena hrvatskom narodu, da ne srlja kao guska u maglu, da ne srlja kao guska u smrt.

Hrvatski narode!

1. Hoćeš li da Hrvatska postane dio tehno-birokratske masonske Europe, pod komandom Sjedinjenih Američkih država?
2. Hoćeš li nad Hrvatskom diktaturu globalističke, centralističke, totalitarne Europske Unije koja ništi sve razlike država i naroda?
3. Hoćeš li da se s lica Zemlje zbrišu granice Republike Hrvatske?
4. Hoćeš li da Hrvatska u europskoj super-jugovini izgubi i ostatak suvereniteta koja je imala čak pod titovom Velikom Srbijom?
5. Hoćeš li povratak svih preostalih izbjeglih Srba?
6. Hoćeš li da ti domovinu preplave mase egzotičnih stranih radnika iz Azike, Afrike?
7. Hoćeš li da Hrvati pred rastućom nezaposlenošću poduzmu još jedno masovno iseljavanje za boljim životom?
8. Hoćeš li uništenje hrvatskog naroda, njegova jezika, kulture, te samobitnosti i samosvjesti?
9. Hoćeš li da Hrvatska postane eksperintalni poligon stranih moćnika za provjeravanje i uvježbavanje genocidne multi-kulti ideologije?
10. Hoćeš li likvidaciju Hrvatske Vojske i njezino uključivanje u međunarodne snage?
11. Hoćeš li da Hrvatska preuzme obvezu sudjelovanja u tuđim ratovima?
12. Hoćeš li da Europska Unija poništava rezultate hrvatskih izbora, ako bi na njima pobjedile državotvorne hrvatske stranke?
13. Hoćeš li da Europska Unija nameće zakone?
14. Hoćeš li da u Hrvatskoj bude zabranjeno slaviti svoju povijest i svoje junake, te učiti o njima u školi?
15. Hoćeš li te za izrečenu ili napisanu istinu o 2. svjetskom ratu agenti eurodespocije mogu osuditi na zatvorsku kaznu, do 5 godina kao u Njemačkoj?
16. Hoćeš li da Republici Hrvatskoj bude zabranjeno voditi nezavisnu vanjsku politiku?
17. Hoćeš li da Hrvatskoj bude nemoguće surađivat sa zemljama vlastitog odabira, u skladu sa nacionalnim probitkom?
18. Hoćeš li potpunu rasprodaju svoje domovine bjelo-svjetskim judeo-masonskim kapitalistima?
19. Hoćeš li kolaps hrvatskog poljodjelstva i gospodarstva, pod teretom povlaštenih konkurentnijih inozemnih proizvoda i potpuno osiromašanje koje ćete do kraja izručit na milost i nemilost svjetskim kapitalističkim moćnicima?
20. Hoćeš li onečišćenje jedne od rijetkih europskih oaza nedirnutog okoliša, kakvu predstavlja tvoja i moja i naša Hrvatska domovina?
21. Hoćeš li uništenje hrvatskog Jadrana za račun tuđinskih tour operatora i industrijskih kriminalaca?
22. Hoćeš li da tvoja krvlju junačkih ratnika natopljena Hrvatska postane odlagalište za nuklearni otpad zlikovačkih velesila?
23. Hoćeš li da hrvatsko tržište preplavi bezvrijedno i otrovno inozemno smeće, koje na zapadu nije ni dopušteno za prehranu životinja?
24. Hoćeš li kravlje ludilo, slinavku, sidu ili kopnicu?
25. Hoćeš li da tvoju nacionalnu monetu kunu zamjeni kozmopolitski tuđinski euro?
26. Hoćeš li da Hrvatska postane veliki bordel s neograničenim cvjetanjem prostitucije i pornografije?
27. Hoćeš li da u Hrvatskoj postanu legalni homoseksualni, a potom i ljudsko-životinjski brakovi?
28. Hoćeš li da se ponište rezultati junačkog i krvavog Domovinskog rata?
29. Hoćeš li kako bi ispunio uvjete za konačno ropstvo u Europskoj Uniji pristati na ponižavajuće i samoubilačko pridruživanje zapadnom balkanu, Jugoslaviji broj 3?
30. Hoćeš li da se ukine država Hrvatska, za koju su se borili svi hrvatski povijesni naraštaji sve do danas?

Ako sve to hoćeš hrvatski narode, tada posrljaj u Europu slijepo i bezglavo.

Nečeš li ipak sve ovo? Tada se usprotivi. Tada odluči uzet svoju sudbinu još jednom u svoje ruke. Digni odlučno svoj glas protiv svih onih koji ti snuju propast, a da te nisu ni pitali jesi li s njom suglasan.A još manje su ti predočili sve pogibli koje te čekaju u nametnutim nam integracijama. Ne dopusti da ti neprijatelj nameće riješenja o kojima ne smiješ razmišljati. Nedaj da te ponovno pretvaraju u maloumnu rulju bez prava na vlastiti stav i na izbor vlastite nacionalne budućnosti.
Nećeš li dakle sve ovo, daj otkaz i postavi branu onima koji te žele uništiti: razularenim izdajicama hrvatske nacije, marionetama svjetske nadvlade, petokolonašima Europske Unije. Ne zaboravi da europska integracija nije tvoj neotklonivi usud. Ne postoji nikakva kozmička nužnost koja bi te mogla natjerati da propadneš ako ti to sam ne želiš. Europa je puna naroda koja se nisu pridružili zajednici nacionalne smrti i zato žive. Nisu usamljeni ni izolirani. Surađuju s kim god hoće na svoju dobrobit u svome interesu. Europa je puna i naroda koji su svjesni svih šteta i pogibli, velikih i malih naroda, što su ih snašle pridruživanjem ovoj lažnoj nenarodnoj pseudoeuropi i samo traže trenutak i način kako bi, dok još nije kasno, toj i takvoj Europi okrenuli leđa. Jer može se bez ove tzv “Europe”, ovo nije Europa, dapače, za narode koje žele očuvati svoj identitet i suverenitet i zaštiti se od materijalnog i moralnog otrova što mu dolazi od zapadnjačke dekadencije, usprotivit se takvoj Europi – to je imperativ. Hrvatski se politikanti i politički pajaci tuže da nas Europa neće, da smo odveć desno, kako oni kažu, kako bismo udovoljili njezinim zahtjevnim kriterijima. Napokon da će proces tzv pridruživanja potrajati vrlo dugo. Sve su te okolnosti povoljne za hrvatski nacionalni spas, ali se ne treba samo na njih osloniti. Srljanje u euro integracije treba sada, treba smjesta, treba uvijek izreći jedno glasno – NE. I treba poduzeti sve da nas ona ne snađe. Hrvatska je uvijek bila Europa, naravno da je bila. Ona je to i sada. “Nema Europe bez Hrvatske, nema Hrvatske bez Europe” – ponavlja se stalno. Međutim, hrvatski je interes surađivati sa svim europskim državama samo suvereno, a ne kao rob. Europsko će ujedinjene doći za Hrvatsku na dnevni red tek onda kada zaživi koncept Europe potpuno suverenih samostalnih slobodnih nezavisnih nacionalnih država.

Dolje masonska, nenarodna super-Europa!
Živjela Europa nacija!
Živjela slobodna, suverena, neovisna država Hrvatska!

Ovdje želim naglasiti da se ovaj govor slaže sa državnim uređenjem pisanim u Markovoj knjizi Hrvatska Knjiga Opstanka (str. 160-171,  poveznica).

Neke stvari od ovih sada su tu. želimo izaći iz EU prije nego što se ostvari sve što je planirano? Svi mi ne želimo živjeti kao stoka, to je očito. Ali kako ćemo opstati? Što napraviti? I dalje se možemo izvući, ali ajmo realno prihvatiti stanje gdje jesmo – čovjek koji je predstavio ideju za koju se borimo je u zatvoru.

Trebamo maksimalno u svojim mogućnostima djelovati na način da se javnost upozna s Markom, njegovim idejama. Spominjati Marka svakodnevno, spominjati ga obitelji, prijateljima, susjedima. Možemo zamisliti kao da je svjetsko prvenstvo u nogometu, i Hrvatska je u finalu. I onda se svugdje priča o “Vatrenima” – tako isto bi mi, koji smo se probudili, trebali pričati o Marku, sadržaju njegovih knjiga, o tome kako je on i dalje nasilno zatvoren i da se moramo boriti do zadnjeg daha. To je najmanje što možemo učiniti. Neka se naša svakodnevnica pretvori u informacijski rat u kojem mi nikada nećemo odustati – bez obzira na sve.

19.07.2022.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *