Plenkoviću se tresu gaće

Govor Marka Franciškovića na trgu bana Josipa Jelačića, datum: 20.11.2021. izvor: Dnevnik.hr

Čim je 70 000 ljudi na trgu Bana Josipa Jelačića 20.11.2021. čulo da je Plenković zamjenjiv (što je uostalom osnova demokracije), ON HAPSI ONOGA TKO JE TO REKAO!! Kao da će to promijeniti činjenicu da je “car gol”, baš kao u onoj dječjoj priči, JEDNOM KAD ČOVJEK TO VIDI, NEMA NATRAG ! Paranoični Plenky misli da je Danijel Bezuk pištoljem krenuo BAŠ NA NJEGA prije gotovo dvije godine, i umjesto da za to krivi svoju korumpiranu, lopovsku, izdajničku i prevarantsku vlast i naravno samog sebe, on krivnju prebacuje na Marka Franciškovića koji Danijela nikad u životu nije ni čuo ni vidio.

Premijer je toliko puta ponovio da je DORH nezavistan, da može biti sasvim jasno da nije. Iako još nisu izmislili razlog za četveromjesečno zatvaranje Marka Franciškovića nije ih sram ustrajati, vjerni psi rade svoje uvježbane trikove, ruka ruku mije. Da ne zaboravimo da su se progonu obitelji Francišković pridružili i HAKOM preko svog teleoperatera i Zagrebačka banka, blokirajući i otkazujući svoje usluge Markovoj SUPRUZI. Prava režimska pseta, još vjernija od onih iz starog režima, ne prezaju ni od napada na ženu, majku dvoje malene djece, jer gazdu se mora slušati.

Pitamo se što je iduće, uzet će Markove slike iz rata ’91. i prezentirati ih kao terorizam? Je li i onda uniforma bila znak organiziranog i osmišljenog pozivanja na nasilje nad članovima vlade i nasilno zauzimanje infrastrukture? Ili je to neko “novonormalno” nepisano pravilo zbog kojeg se završi u zatvoru? U svakom slučaju Plenky i Milany su sigurni, oni uniforme nisu u životu ni vidjeli…

Potpis Z.H.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *