Ideja Hrvatskog opstanka = Terorizam?

Dok je ekipa (bilo Kurta ili Murta, svejedno) godinama marljivo sustavno djelovala na uništavanju hrvatske samodostatnosti, Marko Francišković je pozivao ljude na buđenje, pisao i govorio što se treba učiniti, davao smjernice, ideje, prijedloge. Počev od njegove prve izvrsne obimne i zbilja opširne knjige “Hrvatska knjiga opstanka”, koja se sastoji iz dva dijela-idejnog i praktičnog, u kojoj su detaljno opisani načini kako bi trebala biti ustrojena hrvatska država kroz ministarstva, načini na koje bi se moglo Hrvatsku izvesti iz problema gospodarske prirode, itd, itd.

pa sve do unazad oko dvije godine (na samom početku plandemijskog igrokaza), kada je po tko zna koji put upozoravao na svjetsku globalnu krizu koja je pred vratima i davao opet smjernice da se što hitnije počne s proizvodnjom sopstvene hrane, radu na samodostatnosti i svim ostalim potrebnim mjerama.

(Jedna od mnogih poveznica iz tog perioda /16.03.2020./ je ova: 
Crni ponedjeljak II https://youtu.be/D_YB1r_dv9A )

Znači, Marko je tada snimao je videa i objavljivao istovremeno radeći u svom vrtu i tako poticao i druge da to čine. Govorio, upozoravao da je davno već bilo krajnje vrijeme da se počne sa radovima na nacionalnom nivou jer vrijeme ne stoji i godišnja doba ne čekaju, te da treba započeti djelovati sa onim sa čime se raspolaže. I još puno toga pametnog i korisnoga je govorio. Tko god nije upoznat sa njegovim radom, ima mogućnost to napraviti što preko njegovih videa, koji se još uvijek mogu pogledati na video platformama, kao i preko njegovih knjiga (koje možete kupiti u materijalnom obliku, kao i besplatno on line skinuti) što je još bolja opcija.
I što ovaj režim zločinački radi ovom čovjeku koji se dugo bori i zalaže za Hrvatsku kao slobodnu i neovisnu državu? Što mu čini režim koji tko zna otkad sudjeluje u sustavom uništavanju i pljački svega što se može uništiti i opljačkati, koji sve čini (po nalogu sa strane ili ne, nevažno) da se potpuno uništi to malo samodostatnosti što je ostalo?
Po drugi put ga zatvara (a prvi puta su mu planirali smjestiti čak i ludilo, nekakvu shizoidnu paranoju ili štogod), a ovaj puta ga se hoće optužiti za terorizam, za poticanje na terorizam i slične laži i besmislice.
 
Znači da im jako smeta i da ga se jako boje. Jako im smeta jer očigledno je jedini koji se usudi stvari zvati pravim imenom. Jedini koji ne samo da odlično i precizno analizira globalnu situaciju, nego i daje smjernice što napraviti i kako se boriti protiv zla koje nam se nameće, kako djelovati da se makar ublaži predstojeća kriza. E taj čovjek im je odavno već trn u oku i po svaku cijenu ga žele maknuti, pa makar to bilo na način da ga se što duže drži zatvorenog.
Da li su ove činjenice uopće poznate ljudima, od kojih mnogi vrlo plitkog razmišljanja kad čuju Franciškovićevo ime, jedino ga povezuju sa tim da je prešao na Islam, pa ne žele niti čuti što ‘konvertit’ ima za reći.
Iako, vidljivo je da je svakim danom sve više onih koji počinju shvaćati o čemu je Marko govoro.
 
Nema bojazni za istinoljubive i pravednike kao što je Marko Francišković jer Bog je uvijek na njihovoj strani.
Slijedi objava kopirana od Ivona Nestić u okviru koje je odlična video-kompilacija:
“Usporedite njihovu ideju i Markovu ideju. Usporedite njihove plodove i Markove plodove.
Marko je evo već peti mjesec u zatvoru. Uredno održava post svaki dan Ramazana. Uz svakodnevne dvosatne šetnje po zatvorskom krugu, režim vježbanja pojačao je na dva puta dnevno. Moli, čita Kur’an i ostale knjige i piše nove bilješke iz zatvora, kao i misli koje mu se otvaraju dok je zatvoren. Osim toga, dnevni ritam je sličan kao što je opisivao u knjizi Fejsijada i odiseja.
Marko je primio optužnicu i sada slijedi pravna borba.”

Napisala: Lj.K.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *