“Slučaj Marka Franciškovića razotkrio je svu prljavštinu u nama samima”

U strahu za vlastitu egzistenciju više ga baš i ne poznajemo i ne bi se “šteli miješat’ “.
Čovjek aktivistički djeluje desetljećima, nastupao je na mnogobrojnim medijima, ali tek je nekolicina od tih medija digla glas protiv ovog Kafkijanskog procesa u kojem se svjetlo na kraju svega ne vidi, ali se dobro vidi tama u nama samima.
Možda je zato i potrebno ovakvo mrcvarenje Marka Franciškovića da vidimo kakvi smo i da vlast nije nešto strano što nam je palo tko zna od kuda već da je vlast upravo onakva kakav je i narod i da imamo upravo ono što zaslužujemo.
 
Slučaj Marka Franciškovića pokazao je i kako razmišlja prosječan gutač vijesti mainstream medija.
Za njih Marko treba sjediti u zatvoru bez potvrđene optužnice jer:
 
1. Je prešao na islam pa samim time je vjerovatno islamistički, militantni ekstremist.
Nema veze što upravo Marko govori protiv Isila i planskog naseljavanja Europe muslimanima koji će poslužiti kao instrument za izrežirani sukob između kršćana i muslimana.
 
2. Nosi bradu što znači da je islamistički, militantni ekstremist.
 
3. Ima puno djece što znači da želi pomuslimančiti katoličku Hrvatsku koristeći svoj vlastiti natalitet u tu svrhu i treba ga držati u zatvoru da ne radi djecu.
Inače Marko nebrojeno puta naglašava slobodu biranja vjeroispovjesti riječima: “Tebi tvoja vjera, meni moja.”
 
4. Zalaže se za šerijat, zaboravljajući da on objašnjavajući šerijat se uvijek drži zabrane kamatarenja po šerijatu i da mu je to lajt motiv kao i kažnjavanje kradje, a što mnogima u Hrvatskoj ne odgovara.
 
5. Djeluje im opasno jer ima stav, a to lignje bez kičme ne podnose.
 
6. Napisao je knjigu “Hrvatski džihad” što znači da želi nasilno islamizirati Hrvatsku džihadom, ali se ti vrli komentatori nisu potrudili čuti što Marko kaže za džihad, a kaže kako je to unutarnja borba svakog od nas da pobjedi svoje mane i postupa ispravno.
 
Proročki, upravo zatvaranjem Marka Franciškovića mi proživljavamo, svatko od nas, Hrvatski džihad odnosno vlastiti džihad i sad svatko od nas može spoznati od kakvog materijala je sazdan.

A s obzirom kakva vremena dolaze potrebno je da znamo tko smo i što smo, pa ako smo se do sada i zavaravali da smo bolji, da od sada nemamo više mogućnost te iluzije.

Hilda Raj
(link na FB objavu)j tovja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *