Što je s Markom?

Često se na forumu Banovina Horosan postavlja pitanje – Što je s Markom? 

Marko većinu svog vremena provodi s obitelji u Zadru gdje priprema niz svojih autorskih projekata, radi razne sezonske poslove i uskače kada mu se negdje ukaže prilika. Uz to maksimalno koliko stiže prati i svjetska i domaća zbivanja i nastavlja se razvijati na polju svoje stručnosti. Nerijetko mu se javljaju mnogi ljudi koji ga prate pa dio vremena posvećuje i upoznavanju i povezivanju van virtualnog prostora gdje mu je komunikacija sudskom odlukom vrlo ograničena. 

Svakog prvog ponedjeljka u mjesecu dužan je javiti se u policijsku postaju u Zadru, a na snazi je i dalje i sudska zabrana objavljivanja na društvenim mrežama.

Iduće sudsko ročište vezano za optužnicu za pozivanje na terorizam zakazano je za 01.03.2024. u 9 sati, a u međuvremenu priprema i nekoliko javnih nastupa koje je pozvan da održi u nekoliko gradova Hrvatske i BIH, a čiji će datumi biti pravovremeno objavljeni. (ako iz ovih ili onih razloga ne budu otkazani)

U drugom mjesecu se priprema nastup u Zagrebu (opet, ukoliko ne dođe do iznenadnog otkazivanja) no o tome više kad bude službena najava događaja. 

Marko i dalje prodaje svoje knjige. 
Zbog zaplijene svih materijala od strane policije, nažalost dovršavanje drugog dijela Hrvatskog džihada do daljnjega je odgođeno.

Ništa od oduzetih predmeta u pretresu nije mu vraćeno, kao ni ostalima kojima su izvršeni pretresi doma zbog njihove povezanosti s Markom. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *